četrtek, 12. januar 2012

PLAČANI STE ZA PRIPOROČANJE

Vsi vemo, da je najboljši način oglaševanja tisti, ki se prenaša od ust do ust. To tako ali tako počnemo ves čas. Če si ogledamo dober film, kot je npr. Forest Gump, ga priporočimo svojim prijateljem. Toda, ko si ga naši prijatelji ogledajo, ali smo mi za to plačani? NE, seveda ne!
            Podobno velja tudi, kadar priporočimo dobro restavracijo prijateljem in družini – toda, ali nam lastnik izplača provizijo od računa naših prijateljev. SEVEDA DA NE!
            Pri mrežnem trženju pa ste vedno plačani za priporočanje izdelkov in storitev, ki jih že tako ali drugače uporabljate in priporočate naprej. Pri mrežnem trženju imajo vsi korist, hkrati pa je to najbolj učinkovit in najbolj etičen način trženja na svetu.

           
 »Eni ljudje delajo in ne mislijo, drugi pa mislijo in ne delajo«

BODITE MED NAMI, KI MISLIMO..ZAKAJ? Tu je ponudba za vas



KAJ PA TA DENAR, KI GA MORAM VLOŽITI? klikni sem

Iskreno povedano, so izdelki komaj vstopili v Slovenijo. Zadeva je še čisto nova. Izdelki OrganoGold so se namreč najprej pojavili, leta 2008 in sicer v Ameriki. Po treh letih delovanja, je bilo ocenjeno za eno najhitreje rastočih podjetij na svetu.
Ob koncu leta 2011 je OrganoGold uradno prisoten v 13 državah: ZDA, Kanada, Velika Britanija, Nemčija, Škotska, Grčija, Jamajka, Mehika, Dominikanska republika, Nizozemska, Avstrija, Filipini in Peru. V letu 2012 se jim bodo pridružile še številne druge (Slovenija, Hrvaška,…). OrganoGold je ponosen, da je kot večno prvi in edini dobil strateško sodelovanje s fundacijo Napoleon Hill in njegovim znanim učnim centrom. To zgodovinsko sodelovanje je fundacija praznovala z izdajo ekskluzivne OrganoGold izdaje cenjenih voditeljev z naslovom  »MISLI IN RASTI BOGATO«.

ZAKAJ JE ZDAJ PRAVI ČAS, DA ZAČNETE SVOJ POSEL
Največja prednost je to, da boste začeli z ljudmi, ki so posel pripeljali v našo državo trenutno nas je cca. 40 in številka hitro raste, torej je naš cilj posvetiti se delu. Skupaj z nami boste prvi, ki lahko ponudite izdelek širšemu tržišču. Prav to je bistvo posla v sistemu mrežnega marketinga. Oglejte si naslednjo sliko

Tudi sam nisem bil pristaš mrežnega marketinga, a le, dokler sistema nisem do dobra spoznal. Predvsem pa me je privlekel izdelek, ki je KAVA. Vsi pijejo kavo, česar se sigurno zavedate, zato je toliko več možnosti za uspeh produkta na trgu. Naj vaš še malo bolj podrobno predstavim blagovno znamko:

VIDEO predstavitev podjetja


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.