četrtek, 12. januar 2012

NUDIM DELO


-ZAKAJ BI ZAPUSTILI ČREDO IN ZAČELI USTVARJATI BOGASTVO?
Na to vprašanje vam lahko odgovorim z eno samo besedo – SVOBODA!
  • ·         Enkrat za vselej  se boste osvobodili dolgov!
  • ·         Osvobodili bi se šefovega nadzora!
  • ·         Osvobodili bi se honorarnih služb, s katerimi ste lažje shajali!
  • ·         Svobodno bi si določali ure dela – in prav tako, kdaj se boste odpravili na počitnice!
  • ·         Svobodno bi gradili svoje sanje, namesto sanj nekoga drugega!
  • ·         In osvobodili bi se nenehnega stresa, ki ga povzroča preobilica premalo plačanega dela!
  • ·         Pravo bogastvo, če se spomnite, pomeni, imeti dovolj denarja in časa, da lahko delamo    KAR hočemo, KADARKOLI hočemo.
  • ·         Pravo bogastvo je tisto, ki daje SVOBODNEMU PODJETNIŠTVU resnični pomen besede SVOBODEN.
In to, moji prijatelji, je zadosten razlog za posnemanje sistema, ki ustvarja pravo bogastvo!

Se zavedate kam pelje vse to s čimer se spopadamo te dni? Vlada, gospodarstvo, kriza,… Kam pluje naša »barka«? Kako je to lahko dobro za nas? Ali, kako naj človek sploh živi v taki državi?...

 Sama težka vprašanja, verjetno ste tudi vi dojeli, da je potrebno nekaj narediti. Žal mi države ne moremo spremeniti, lahko pa spremenimo sebe. Zakaj sebe?

»Ni zadosti, da smo pridni; pridne so tudi mravlje. Bistveno je, kam svojo pridnost usmerjamo.«
Henry David Thoreau

TU JE TVOJA PRILOŽNOST!!!


KAKO NAJ POVEM DOMAČIM?


Kaj se običajno dogaja z novincem, ki ves navdušen pride domov in pove domačim, da se je odločil za mrežni marketing, da so proizvodi firme neverjetni in da bo zaslužil veliko denarja? Seveda domači najdejo tisoč razlogov, zakaj mu ne bo uspelo, kako je ta in ta sosed poizkusil nekaj podobnega, pa je izgubil denar in še vedno ima polno klet brezvrednih izdelkov. Izgleda, da domači vedo prav vse o tem poslu in da ste se spustili v nekaj, v čemer ne morete uspeti.
Seveda ugovarjate in prepričujete domače, da ni tako. Ker pa ste v tem poslu še neizkušeni (imate le nekaj ur ali dni izkušenj), odgovorov na vsa vprašanja ne poznate in ne veste, kako bi se najbolje branili, vas kmalu prepričajo in še sami začnete dvomiti. Potem pa, saj veste priložnost izgubljena, ne vrne,…
V takšnem primeru, lahko ukrepate na dva načina. Najbolje je, da domačim vsaj takoj na začetku nič ne poveste. Ko boste dosegli prve rezultate, jim lahko vse skupaj predstavite. Če pa že morate takoj govoriti z njimi, je priporočljivo to napraviti skupaj z vašim izkušenim sponzorjem ali domače enostavno peljete na seminar, med uspešne ljudi, ki izdelek in program predstavijo. Naši seminarji potekajo v Ljubljani, v HOTELU MEDNO, vsak torek ob 20.00. Če se nam želite pridružiti, oziroma izvedeti več informacij, se oglasite na moj e-mail: biokava@gmail.com

PRIDRUŽI SE EKIPI

Za bolj podrobno predstavite posla
NAS KONTAKTIRAJTE  na naš e-mail: biokava@gmail.com,

prav tako smo vam dosegljivi za vse dodatne informacije, v kolikor jih potrebujete.


»Če želiš uspeti, moraš imeti srečo, da dobiš priložnost, da priložnost znaš izkoristiti pa potrebuješ pamet.«PLAČANI STE ZA PRIPOROČANJE

Vsi vemo, da je najboljši način oglaševanja tisti, ki se prenaša od ust do ust. To tako ali tako počnemo ves čas. Če si ogledamo dober film, kot je npr. Forest Gump, ga priporočimo svojim prijateljem. Toda, ko si ga naši prijatelji ogledajo, ali smo mi za to plačani? NE, seveda ne!
            Podobno velja tudi, kadar priporočimo dobro restavracijo prijateljem in družini – toda, ali nam lastnik izplača provizijo od računa naših prijateljev. SEVEDA DA NE!
            Pri mrežnem trženju pa ste vedno plačani za priporočanje izdelkov in storitev, ki jih že tako ali drugače uporabljate in priporočate naprej. Pri mrežnem trženju imajo vsi korist, hkrati pa je to najbolj učinkovit in najbolj etičen način trženja na svetu.

           
 »Eni ljudje delajo in ne mislijo, drugi pa mislijo in ne delajo«

BODITE MED NAMI, KI MISLIMO..ZAKAJ? Tu je ponudba za vasKAJ PA TA DENAR, KI GA MORAM VLOŽITI? klikni sem

Iskreno povedano, so izdelki komaj vstopili v Slovenijo. Zadeva je še čisto nova. Izdelki OrganoGold so se namreč najprej pojavili, leta 2008 in sicer v Ameriki. Po treh letih delovanja, je bilo ocenjeno za eno najhitreje rastočih podjetij na svetu.
Ob koncu leta 2011 je OrganoGold uradno prisoten v 13 državah: ZDA, Kanada, Velika Britanija, Nemčija, Škotska, Grčija, Jamajka, Mehika, Dominikanska republika, Nizozemska, Avstrija, Filipini in Peru. V letu 2012 se jim bodo pridružile še številne druge (Slovenija, Hrvaška,…). OrganoGold je ponosen, da je kot večno prvi in edini dobil strateško sodelovanje s fundacijo Napoleon Hill in njegovim znanim učnim centrom. To zgodovinsko sodelovanje je fundacija praznovala z izdajo ekskluzivne OrganoGold izdaje cenjenih voditeljev z naslovom  »MISLI IN RASTI BOGATO«.

ZAKAJ JE ZDAJ PRAVI ČAS, DA ZAČNETE SVOJ POSEL
Največja prednost je to, da boste začeli z ljudmi, ki so posel pripeljali v našo državo trenutno nas je cca. 40 in številka hitro raste, torej je naš cilj posvetiti se delu. Skupaj z nami boste prvi, ki lahko ponudite izdelek širšemu tržišču. Prav to je bistvo posla v sistemu mrežnega marketinga. Oglejte si naslednjo sliko

Tudi sam nisem bil pristaš mrežnega marketinga, a le, dokler sistema nisem do dobra spoznal. Predvsem pa me je privlekel izdelek, ki je KAVA. Vsi pijejo kavo, česar se sigurno zavedate, zato je toliko več možnosti za uspeh produkta na trgu. Naj vaš še malo bolj podrobno predstavim blagovno znamko:

VIDEO predstavitev podjetja